Sposób przygotowania

Suszone grzyby moczymy kilka godzin, następnie odciskamy wodę i szatkujemy je drobno.
W garnku rozgrzewamy masło i wrzucamy na nie posiekaną cebulę, czosnek , a po chwili także wszystkie pokrojone grzyby- smażymy.
Zalewamy całość bulionem, po kilku minutach dodajemy śmietanę wymieszaną z mąką i makaron, a także przyprawy.
Gotujemy ąz makaron będzie miękki.
Posypujemy posiekaną pietruszką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam grzybową
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.pyszna zupa i też taka uwielbiam !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    fajnie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    mniam mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszności :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna ,pachnie w całym mieszkaniu grzybami i jesienią
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wygląda przepysznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jedna z moich ulubionych
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Aniu , czy na taką zupkę mogę wpaść do Ciebie?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    kiedy ja ja jadłam, oj dawno dawno
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !