Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta na kanapki z fasolki po bretońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka po bretońsku 5 czubatych łyżek
masło 1 łyżka
czosnek 1 ząbek
majonez 2 łyżki
szczypiorek wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta na kanapki z fasolki po bretońsku

Fasolkę (gęstą część z odrobiną części płynnej) przełożyć do wysokiego naczynia. Dodać do niej obrany czosnek, masło i majonez. Wszystko zmiksować blenderem na pastę. Pastą smarować kanapki i posypać posiekanym szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 09.11.2013 18:20
rewelacja :)
octo 18.03.2012 17:41
pycha
alaaa 22.12.2011 21:24
ale pomysł//
Weronika_eM 23.10.2011 21:31
bardzo pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak