Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z twarożku i ryby

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt.
sól i pieprz
twarożek 10 (gęsty)
sardynki 1/2 (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarożku i ryby

Rybę osączyć z oleju,rozgnieść widelcem i utrzeć z twarożkiem.Cebulę drobno posiekać i wymieszać z masą.Doprawić solą i pieprzem.Podawać na krakersach lub białym pieczywie.Zamiast twarożku można wsiąść ser feta lub bryndzę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak