Sposób przygotowania

Chleb smarujemy masłem, nakładamy na niego rzodkiewkę, którą posypujemy solą. Na koniec na kanapki nakładamy pokrojone w plastry pieczarki. Podajemy smakoszom pieczarek na śniadanie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    jak fajnie wyglądają
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    mniam :) z pieczarkami to mogę wszystko zjeść :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Apetyczna!
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszna kanapeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    kocham pieczarki ale zawwsze je podduszam, moja koleaznka je je takie normalne, musze i ja sprobowac w takim razie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pieczarek na surowo jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    ciekawa propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !