Sposób przygotowania

Rozgrzać oliwę w garnku,wrzucić obraną i utartą cebulę i smażyć,nie dopuszczając, aby się przyrumieniła,dodać przecier pomidorowy,ocet winny ,drobniutko posiekany czosnek,pieprz.sól i kiełbasę pokrojoną w drobną kosteczkę,dusić aż masa nabierze jednolitej barwy,ciągle mieszając.Jest to dodatek do mięsa,ryb i potraw z jajek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pycha - plusik ode mnie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nigdy nie jadłam nic portugalskiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    oo ten przepis bardzo mnie zaciekawił

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !