Sposób przygotowania

Kiełbasę zwyczajną (około 30-40 dag)pokroić w plasterki i zrumienić na patelni, kiedy kiełbasa będzie już rumiana zdjąć ją z patelni, a na powstały tłuszcz wrzucić pokrojoną w paseczki paprykę i cebulę pokrojoną w piórka, posypać jarzynką, dusić do miękkości.
Kiedy papryka jest już miękka dodać kiełbasę, ogórki pokrojone w paseczki oraz śmietanę,doprawić do smaku i wszystko razem jeszcze dusić kilka minut na koniec dodać zieloną pietruszkę.
Podawać z ryżem, makaronem lub tylko z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam..............
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ładne zdjecie
  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    ładne podanie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    ładne podanie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pycha! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    lipka02

    super i jak świetnie podane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super przepis bardzo mi się on podoba:) muszę to zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    zjadło by się
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ladnie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ladnie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !