Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z koperkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg bez głowy i wnętrzności 2 szt.
koperek 1 pęczek
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 0,5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z koperkiem

Ryby umyć, w razie potrzeby jeszcze raz wyczyścić. Do środka włożyć umyty koperek świeży (cały, nie siekać). Ryby posypać obficie przyprawą. Zawinąć w folię aluminiową, położyć na blache. Włożyć do piekarnika i zapiekać ok. 1 godz. w 200 st. C. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak