Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lin po balatońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba 800 g
pęczek włoszczyzny bez kapusty
śmietana 2/3 szkl
papryka konserwowa 2 strąki
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
koperek posiekany
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
Przyprawa do zup i potraw Kucharek do smaku
papryka mielona do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Lin po balatońsku

Rybę oczyścić,wypatroszyć,opłukać,pokroić na porcje i ugotować w wywarze z warzyw,następnie wyjąć,ułożyć w naczyniu ,zalać śmietaną wymieszaną ze zmieloną papryką,koncentratem pomidorowym i posiekanym koperkiem,dusić parę minut i doprawić do smaku i udekorować papryką konserwową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 22.10.2011 08:56
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak