Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiew biała 1/2 średniej
marchew 2 małe
por (biała część) 1/3 szt
kwaśna śmietana 4 duże łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi

Kroki postępowania

1
Rzodkiew i marchew obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o małych oczkach.
Krok 1 - Surówka z białej rzodkwi foto
2
Dodajemy pokrojoną w świartki talarków białą część pora.
Krok 2 - Surówka z białej rzodkwi foto
3
Następnie dodajemy kwaśną gęstą śmietaną, dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Krok 3 - Surówka z białej rzodkwi foto
4
Podajemy od razu po przygotowaniu.
Krok 4 - Surówka z białej rzodkwi foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 21.01.2012 18:23
kolejna do zrobienia! :o)
Anna152 06.01.2012 12:57
mniam
Anna152 06.01.2012 12:57
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak