Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kergulena a la sternik

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kergulena 600 g
cebula 3 szt
musztarda 3 szt
żółtko jajek 2 szt
natka pietruszki posiekana
sól do smaku
pieprz do smaku
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Kergulena a la sternik

Rybę oczyścić,opłukać,posypać przyprawami,polać masłem i upiec,cebulę obrać,opłukać,drobno pokroić wymieszać z musztardą,żółtkiem,drobno posiekaną natką pietruszki,doprawić do smaku i obłożyć ryby pod koniec pieczenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak