Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kergulena a la dobra gospodyni

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kergulena 600 g[oczyszczona[
tłuszcz do smażenia
sok pomidorowy 1/2 szkl
banan
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kergulena a la dobra gospodyni

Rybę opłukać,osuszyć,posypać przyprawami,polać masłem i upiec,banana obrać,rozdrobnić,włożyć do miksera,wlać sok pomidorowy,dodać przyprawy i dokładnie wymieszać mikserem,następnie polać sosem ryby pod koniec pieczenia doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak