Sposób przygotowania

pieczemy dwa biszkopty z 10jajek. Budyn robimy wg przepisu n aopakowaniu. Masło ucieramy na puch i dodajemy ostudzony budyń ucieramy. Galaretkę przygotowujemy równiez wg przepisu studzimy. Przełożenie biszkopt masa herbatniki maczane w alkoholu masa, biszkopt odsączone ananasy z zalewy i lekko stęzona galaretka na wierzch

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm... to może być dobre...:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !