Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Amur po żydowsku I

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 600 g
wino białe wytrawne 1 kieliszek
rodzynki 20 g
cebula 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Amur po żydowsku I

Rybę oczyścić,wypatroszyć,pokroić w dzwonka,cebulę obrać,opłukać,pokroić w kostkę,ugotować,włożyć rybę i gotować na wolnym ogniu do miękkości,pod koniec dodać namoczoną i rozpuszczoną żelatynę oraz opłukane rodzynki ,wino i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak