Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z twarogu i rzodkiewek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodiewki 3 pęczki
posiekany szczypiorek 3 łyzki
gęsta śmietana 1 szklanka
twaróg 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z twarogu i rzodkiewek

Umyte dokładnie rzodkiewki pokroić w plasterki, listki drobno posiekać. Ser pokroić w kostkę i wymieszać z rzodkiewkami i szczypiorkiem i śmietaną przyprawić do smaku sola i pieprzem. Do sałatki można również dodać posiekaną na bardzo drobno cebule

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 07.12.2011 09:30
lubię taką !
Reda 01.12.2011 08:25
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak