Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Skrzydełko z kurczaka lub kaczki zalewamy wodą i gotujemy 20 minut. Wywar przecedzamy przez sito, dodajemy do niego obraną i startą marchewkę oraz dynię,


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    zawsze mnie uczono ze mieso powinno sie wrzucac na gotujaca sie wode - zostaje wtedy wiecej cennych witamin
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Gdy mięso wrzuca się na gotującą wodę, to nie oddaje ono smaku do wywaru, a gdy się je wkłada do wody zimnej, to witaminy zostają w zupie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jeśli będziemy karmić nasze dzieci takimi potrawami na pewno będą nam rosły zdrowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !