Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso rozciąć i rozbić tłuczkiem tak, żeby powstał jeden duży płat. Oprószyć solą i pieprzem. Na mięsie ułożyć plastry sera, cebulę pokrojoną w piórka, pokrojoną w plasterki pierś z kurczaka i roszponkę.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    są świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Rewelacyjne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wyśmienite mięso
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Idealne mięsko na obiad.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !