Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kanię dokładnie umyć i przekroić na pół.Posypać ją solą i pieprzem,obtoczyć w osolonym i roztrzepanym jajku.Następnie obtoczyć w bułce tartej z obu stron.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    lubię taką kanię
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jedna tylko?!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam kanię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !