Sposób przygotowania

Wątróbkę myjemy i kroimy na plastry obtaczamy w mące i od razu smażymy na masełku z każdej strony , cebulę i jabłka obieramy kroimy w plastry i smażymy na pozostałym maśle dodajemy do wątróbki i smażymy 3 minuty w między czasie doprawiamy do smaku , sałatę wykładamy na pół misek i na sałatę wykładamy wątróbkę wraz z masłem, następnie pokrojone pomidorki a całość posypujemy pestkami słonecznika , wymieszać i podajemy póki gorące.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    anulka69

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !