Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w ½ szklanki wody. Margarynę, cukier, kakao i 3 łyżki wody rozpuścić na ogniu. Do masy wkruszyć 2 wafle i paczkę herbatników i wlać galaretkę. Pozostałe wafle przykryć mokrą ścierką (każdy z obu stron), odczekać aż zmiękną. Masę rozłożyć na 3 wafle i osobno zawinąć. Rolady odstawić do przestygnięcia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    może byc bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię taką i mi smakuje.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    może być dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !