Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Z dużej porcji łopatki wycinamy kotlety grubości około 1 cm. Niezużyte mięso będzie tego około 20-40 dag możemy zmielić i użyć jako mielone. Kotlety nacieramy solą i pieprzem czarnym. Następnie rozbijamy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pomysł na obiad super, tylko miałabym problem ze zdjęciem nitki
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    dobre są takie zraziki, a i nitkę się ściąga szybciutko :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Też bardzo często robię zrazy z wieprzowiny. Są równie dobre jak te z wołowiny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Robiłam ostatnio podobne i były bardzo smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Tez robie podobne, pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !