Sposób przygotowania

Pstrągi sprawić,umyć i osuszyć papierowymi ręcznikami.Cytrynę sparzyć odciąć dwa plastry ze skórką.Pstrągi skropić sokiem z pozostałej cytryny i doprawić solą i pieprzem,odstawić na około 30 minut.Pory pokroić na plasterki i poddusić na maśle przez 5 minut,doprawiając solą i pieprzem należy zrobić to na takiej patelni lub w takim naczyniu które będziemy mogli potem wstawić do piekarnika.Pstrągi obtoczyć w mące,strzepnąć jej nadmiar i smażyć na rozgrzanym oleju na patelni po 3-4 minuty z każdej strony.Podsmażone pstrągi ułożyć na porach każdemu do brzuszka włożyć plasterek cytryny i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni,zapiekać przez 15-20 minut.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj teraz pstrąg będzie za mną pływał ... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wygląda bardzo apetycznie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam pstrąga
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    niezwykle apetyczny ten pstrąg
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    uwielbiam pstrąga
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Pięknie podany :) lubię takie rybki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacyjnie podana rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rybki świetne ,a jak ciekawie brzmi nazwa tej potrawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    skorzystam z przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    już bym schrupała :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Aż ślinka cieknie. Bardzo apetycznie wyglądają na zdjęciu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wspaniale się prezentuje.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    asia1985

    Muszę jutro wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna ryba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    Super rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    świetna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    podoba mi się ten sposób przygotowania, muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !