Sposób przygotowania

Liście kapusty opłukać i osuszyć, poszatkować.Jabłko umyć,obrać i zetrzeć na grubej tarce jarzynowej.Skropić je od razu sokiem z cytryny, by nie ściemniało.Rzodkiewkę pokroić w pół plasterki.Posypać koperkiem. Posypać cukrem, pieprzem ziołowym i solą.Polać oliwą z oliwek i wymieszać.Odstawić na kilka minut i ponownie wymieszać i w razie czego jeszcze doprawić solą i pieprzem ziołowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    uwielbiam, jest świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    zdrowa a przy tym smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !