Przepis i sposób przygotowania na: Spagetti po bolońsku
Kroki postępowania
Smacznego.
mięso mielone wieprzowo-wołowe | 0,4 kg |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
czosnek | 1 główka |
cebula | 1 sztuka |
olej | 0,2 szklanki |
makaron | 400 gram |
ser mozarella | 0,1 kg |
cukier | 1 łyżeczka |
pieprz czarny | 0,5 łyżeczki |
bazylia | 8 listków |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżki |
oregano | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: