Sposób przygotowania

Parówki obieramy z foli i zagotowujemy. Bagietkę kroimy na kawałki długości troszkę mniejszej niż parówka. Rozcinamy po połowie i lekko odchylamy brzegi. W nieckę lejemy keczup i wkładamy ciepłą parówkę. Wierzch posypujemy posiekaną kapustą i kukurydzą. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    właśnie mam je dzisiaj na kolacje
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre na śniadanie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    robię podobne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !