Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

złota mortadela z żółtym serem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela 6 plastrów
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 6 łyżek
mąka 4 łyżki
ketchup 6 łyżeczek
olej do smażenia
ser salami 6 plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: złota mortadela z żółtym serem

mortadelę panierujemy jak kotlety schabowe, w mące, jajku, bułce tartej, smażymy z oby stron na złoto ( po przewróceniu na drugą stronę na mortadeli układamy plasterek sera, i dekorujemy ketchupem)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 26.04.2012 09:44
fajne
romanrafal
romanrafal 17.01.2012 15:56
smaczne
halinka1011 19.10.2011 18:25
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak