Sposób przygotowania

Papryki dokładnie myjemy i suszymy układamy je tylko w całości na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia albo folią aluminiową i włóż do piekarnika na 25 minut w temp. 220 st. tylko musimy od czasu do czasu obracać paprykę , gorące papryki przełóż do miski bądż garnka i szczelnie przykryj folią i odstaw na 20 minut , następnie papryki obierz usuń nasiona a miąższ pokrój na paski , czosnek drobno siekamy , oliwę łączymy z octem . W szklanym słoiku układaj kawałki papryki , oprószając je pieprzem i jeszcze możemy odrobiną soli. , dajemy czosnek i natkę pietruszki , zalewamy to oliwą z octem i przechowujemy w lodówce .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !