Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Flądra na parze

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z flądry 400 gram
koper świeży 2 łyżki
sok z cytryny 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Flądra na parze

Filety z flądry umyć, obsypać z obydwu stron przyprawą do ryb Prymat. Skropić delikatnie sokiem z cytryny. gotowac na parze ok. 20 min. Wyłożyć na talerz, obsypać świeżo pokrojonym koperkiem. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak