Sposób przygotowania

Upiec biszkopt jasny. Przyrządzić masę: połowe brzoskwiń i 3/4 szkl. soku zmiksować. Śmietanę ubić z cukrem pudrem. Do ubitej kremówki dodawać po 1 łyżce zmiksowane brzoskwinie. Galaretki rozpuścić w 300 ml wody. Tężejące wlać do masy.
Kolejność: na biszkopt wlać połowę przygotowanej masy brzoskwiniowej. Wstawić do lodówki. Gdy stężeje - ułożyć delicje i zalać resztą masy. Całość znów wstawić do lodówki. Wierzch udekorować pozostałymi brzoskwiniami i zalać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Musi być pyszna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !