Sposób przygotowania

z mięsa mielonego, kajzerki jajka i przypraw wyrabiamy masę jak na mielone.
dzielimy na 10 części
jajko kroimy na ćwiartki, cebulę w piórka, ogórka w słupki.
z każdej porcjo mięsa formujemy placuszek, smarujemy musztardą, układamy na nim ser, szynkę, jajko, ogórka i cebulę zlepiamy tworząc owalny kotlecik, panierujemy w bułce i smażymy na złoto,
można podawać z sosem pieczarkowym

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jaki smakowity obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    SUPER
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zapożyczam pomysł na następny obiad :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    bardzo mi miło :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !