Sposób przygotowania

Brukselkę ugotować sobie wcześniej i odcedzić , jeśli mamy kawałek wędzonki to kroimy w kosteczkę , orzechy posiekać a ser zetrzeć na tartce . Przygotować formę do pieczenia wysmarować tłuszczem i bułka tartą , wykładamy brukselkę , na brukselkę wysypujemy kawałki wędzonki , orzechy i na koniec ser żółty . Zapiekamy w 180 st w gorącym piekarniku do zarumienienia się .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !