Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigos z fasolki szparagowej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 1 kg
filet z kurczaka 20 dkg
kiełbasa 20 dkg
cebula 2
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
kostka rosołowa 2
olej
pieprz
sól
Liść laurowy suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: bigos z fasolki szparagowej

Obcinamy końce fasolki i zalewamy małą ilością wody i wkruszamy kostki.Gotujemy.Mięso myjemy, kiełbasę i cebulę kroimy w małą kostkę.Smażymy 15 minut.Przekładamy do fasolki i doprawiamy.Dodajemy koncentrat i liść laurowy.Dusimy do miękkości

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak