Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem Raffaello- do tortów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

słodka śmietana 1 litr
biała czekolada 2 tabliczki
śnieżka light 4 op
wiórki kokosowe 30 dag
wódka 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Krem Raffaello- do tortów

Śmietanę podgrzać i rozpuścić w niej czekolady,po ostudzeniu dodać do niej śnieżki i miksować na puszystą masę,dodać kokos i kieliszek wódki,wymieszać.Przekładać kremem torty,można też wyłożyć na biszkopt,schładzać całość w lodówce

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 19.10.2011 20:55
ten przepis wykorzystam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak