Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem z groszku z estragonem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

zielony groszek
cebula
bulion warzywny 1 l.
masło 1 łyżeczka
olej 1 łyżeczka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Krem z groszku z estragonem

Na masełku wraz z olejem musimy podsmażyć posiekana cebulę i do tej cebuli dorzucamy groszek następnie wlewamy bulion i dodajemy przyprawy wszystkie i to gotować do 10 minut , zupę przelewamy do pojemnika po blenderze i miksujemy , estragon dodajemy przed zmiksowaniem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 13.01.2013 00:38
pyszna taka zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak