Sposób przygotowania

Udka przyprawiam i odstawiam do lodówki na godzinę. następnie podsmażam je w głębokim rondlu na niewielkiej ilości oleju. Gdy są już podsmażone z wszystkich stron, wyciągam je i do rondla wlewam 2 szklanki wody, następnie wrzucam pokrojone w kawałki ziemniaki i cukinię, a na to wszystko układam udka. Zamykam rondel i duszę ok. godziny.
Szybkie i proste.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    lipka02

    to wygląda przesmacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    lipka02

    to wygląda przesmacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    lipka02

    to wygląda przesmacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    z cukinią jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam cukinię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !