Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z mąki, jajek, wody gazowanej i mleka tworzymy ciasto nalesnikowe o konsystencji gęstej śmietany. Do masy dodajemy kakao zaleznie od smaku - im więcej tym smak czekolady bedzie intensywniejszy a masa ciemniejsza.


Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    apetyczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    smaczne naleśniczki
  • -4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wygląda po prostu obrzydliwie
  • -3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Mysiunia, ja mogę zrozumieć, że każdy ma swój gust, ale w przypadku PEŁNIENIA FUNKCJI MISTRZA SMAKU jest się zobligowanym do obiektywnej oceny przepisu i polecanie czegoś tak nieestetycznie podanego, brzydko wyglądającego jest nie na miejscu.
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Nie zauważyłam, że przepis jest sprzed roku, ale dalej uważam dokładnie tak jak napisałam. Ciekawe która z Pań tak konsekwentnie minusuje i to z kilkun kont. Jak trzeba to podrzucę jeszcze kilka komentarzy do zminusowania.W końcu jest czas prezentów i robienia radości innym.A tu widzę taką pasję minusowania,że chętnie sprawię radość.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !