Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane z sosem koperkowo-chrzanowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 sztuk
majonez tradycyjny 7 łyżek
szczypiorek usiekany
piertuszka
Chrzan śmietankowy Smak 3 łyżki
Koperek suszony Prymat 1 łyżka
jogurt naturalny 2 łyżki
ogórek 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z sosem koperkowo-chrzanowym

Ugotowane jajka obrać ze skorupki i przekroić na pół. wyjąć łyżeczką żółtko. Ogórek, szczypiorek i pietruszkę drobno posiekać a następnie wymieszać z łyżeczką majonezu i rozdrobnionym żółtkiem jajek. tak przygotowaną masę umieścić w jajku, a całość polać sosem koperkowo-chrzanowym, który przygotujemy poprzez zmieszanie reszty majonezu, jogurtu, chrzanu i koperku (mój wcześniejszy przepis).

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 27.01.2013 20:45
fajne
Ada-Gaba 08.04.2012 07:56
smaczne
olkaaa 30.03.2012 08:22
extra
ajres 31.01.2012 19:27
super
Małgorzata106 10.01.2012 19:32
pycha
Ania67 10.01.2012 18:34
pyszności
Wacław 02.01.2012 12:11
pyszne sniadanko
Dorian 24.11.2011 08:36
apetyczne jajeczka
krystyna24 07.11.2011 14:54
fajne
leonkot 30.10.2011 20:30
super, idealne połaczenia
dorotka0000025 27.10.2011 13:43
mniam
Tomasz17 25.10.2011 21:23
pychotka
kasienka23 24.10.2011 09:38
dziękuję za komentarze:)
AgaS10 23.10.2011 13:58
fajne:)
Izabela/bella81 19.10.2011 10:33
pyszne jajeczka:)
Emilia22 19.10.2011 08:34
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak