Sposób przygotowania

Jabłka obrać, oczyścić z gniazd nasiennych, pokroić w grubą kostkę i polać połową soku z cytryny. Seler obrać, opłukać, blanszować, pokroić w słupki i skropić resztą soku. Orzechy grubo posiekać. Rozdrobnione składniki połączyć i wymieszać z majonezem, Doprawić solą, pieprzem czarnym mielonym Prymat i cukrem. Podawać z białym pieczywem jako samodzielne danie.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    spróbować można
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Bardzo lubię połączenie smaku selera z orzechami
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    to nie dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    takiej sałatki jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !