Sposób przygotowania

Umyty i oczyszczony filet z kurczaka kroję w możliwie największe kotlety. Obsypuje solą i pieprzem i lekko rozbijam, by zwiększyć ich powierzchnię.
Na mięsie układam 2-3 morele i zawijam zrazy. Obtaczam w mące, rozkłóconym jajku i bułce tartej i smażę na rozgrzanym oleju.
Podaję do ziemniaków lub ryżu i surówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    znakomity przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    na pewno smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Oryginalne danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Co za pyszności :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    smaczna rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    odważne nadzienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !