Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

likier miętowo-czekoladowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekoladki miętowe 0,5 kg
cukier
spirytus 1,2 l

Przepis i sposób przygotowania na: likier miętowo-czekoladowy

czekoladki zalewamy spirytusem, odstawiamy i mieszamy od czasu do czasu aż się roztopią. Dodajemy cukier jeśli ktoś chce słodsze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 21.08.2012 19:51
super
halinka1011 18.10.2011 18:51
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak