Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śledziowa z wątróbką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej 3 dag
śledzie 5 dag
cebula 1/2
pieprz
śmietana
wątróbka (surowa)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śledziowa z wątróbką

Śledzie i obraną cebulę pokrajać na kawałki i wraz z wątróbką pokrojoną w kostkę umieszczamy w malakserze, dodajemy 2 łyżeczki śmietany i olej. Miksujemy. Doprawiamy i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 07.12.2011 14:16
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak