Sposób przygotowania

1. Wszystkie warzywa myjemy, obieramy i kroimy. Wrzucamy do garnka, dodajemy koncentrat pomidorowy i zalewamy wodą (dobrze jest wziąć duży garnek aby to wszystko pomieścił.)

2. Garnek nakrywamy pokrywką i gotujemy na średnim ogniu aż do zagotowania się wody, dodajemy ziele angielskie i liścia laurowego, gotujemy przez kolejną godzinę, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne choć wolę kwaśny kapuśniak
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    jedzmy taką zupkę przez cały tydzień i 5 kg mniej :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    jadłam taką na diecie, smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !