Sposób przygotowania

1. Ryż gotujmy 15 minut w 4 szklankach rosołu z kostki.

2. Jaka miksujemy i dodajemy do nich sok wyciśnięty z jednej cytryny. Dodajemy szklankę rosołu i dalej miksujemy.

3. Całość wlewamy do wywaru z ryżem, mieszamy doprawiamy do smaku.

4. Zupkę na talerzach przystrajamy i doprawiamy jeszcze natką pietruszki.

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jak dla mnie orginalna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Moje smaki-bardzo lubię takie cytrusowe smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawa zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Dobra, kwaśna zupa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !