Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pomidorowa z razowcem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory 60 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 1 sztuka
bulion drobiowy 5 szklanek
masło 2 łyżki
chleb razowy 3 kromka

Przepis i sposób przygotowania na: pomidorowa z razowcem

pomidory i cebule posiekaj włóż do garnka dodaj masło,podlej małą ilością wody i duś około 20 minut. Chleb ususz w piekarniku,zetrzyj dodaj pół szklanki bulionu i wymieszaj.Uduszone z cebulą pomidory przetrzyj,wlej bulion,zagotuj,zagęsć to bulionem z chlebem.Przypraw czosnkiem,pieprzem i bazylią

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak