Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynowane koreczki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebulka marynowana 1 słoik
ser żółty 20 dag
pomarańcze 2
pieczarki marynowane 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane koreczki

Kroki postępowania

1
Koreczki oraz cebulki odsączamy z zalewy i pozostawiamy na siteczku przez kilka minut by nie były mokre.
Krok 1 - Marynowane koreczki foto
2
Ser zółty kroimy w kostkę średniej wielkości (odpowiedniej do wielkości wykałaczek).
Krok 2 - Marynowane koreczki foto
3
Na małe szaszłyki wbijamy kolejno: kawałek sera zółtego, pieczarkę oraz cebulkę.
Krok 3 - Marynowane koreczki foto
4
tak przygotowane szaszłyki wboijamy w pomarańcza i ustawiamy na stole jako zakąskę.
Krok 4 - Marynowane koreczki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak