Sposób przygotowania

Porcję zagotować , zszumować , dodać przyprawę , sól, pieprz i listek. Włoszczyznę obrać , opłukać i zetrzeć na tartce jarzynowej. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Po około 30 minutach wyjąć mięso z wywaru i wrzucić włoszczyznę i ziemniaki. Ogórki obrać i zetrzeć na tartce a następnie smażyć na margarynie około 3-4 minut , wrzucić do zupy. Gdy warzywa będą miękkie zestawiamy z ognia i zaprawiamy śmietaną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    zupa rewelacyjna
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    zupa rewelacyjna
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię ogórkową
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    b lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    moja ulubiona
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !