Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowa z buraczkami
Doprawić śmietaną, solą morską i świeżo mielonym pieprzem. Garnek z zupą zdjąć z ognia, dodać natkę pietruszki i koperek.
buraczki | 4 sztuki |
marchewka | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/2 sztuki |
ziemniaki | 3 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
bulion | 750 mililitrów |
oliwa | 2 łyżki |
sól | do smaku |
koperek posiekany | 2 łyżki |
śmietana kremówka | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: