Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona karkówka w sosie pieczeniowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 1 kg
musztarda 3 łyzki
delikat do mięsa do smaku
sos pieczeniowy 2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona karkówka w sosie pieczeniowym

Mięso myjemy, nacieramy musztardą i delikatem do mięsa. Wkładamy do rękawa do pieczenia. Całość pieczemy 1,5 godziny w 180 stopniach . Przygotowujemy sos pieczeniowy. mięso kroimy w plastry podajemy polane sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja1 15.10.2015 08:38
pysznie się prezentuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak