Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Odcinamy szyję i skrzydła gęsi i nacieramy ją od środka i na zewnątrz obficie przyprawami.


Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Z chęcią bym spróbowała takiej gęsi !
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    z jabłkami jeszcze nie robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    do gęsiny niestety nie mama dostępu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jak widać na zdjęciu posypanie gęsi z wierzchu obficie przyprawami dało tyle, że się spaliły....
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Smaczna Pyzo, przyprawy nie są przypalone, tylko przyrumienione. Zdjęcie robiłam komórką i stąd efekt, który widać, nie odzwierciedla rzeczywistości :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Zrobię na święta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !