Sposób przygotowania

Makaron ryzowy wkładamy do gorącej wody lekko osolonej na ok 10 min . Odcedzamy .Dodajemy do makaronu tuńczyka,którego wcześniej odcedzamy z oliwy.Pieczarki kroimy na cienkie plasterki dodajemy do sałatki.Paprykę myjemy kroimy w paseczki .Pomidora kroimy na cząstki. doprawiamy pieprzem białym ,solimy .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    Apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniały smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !