Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron ryżowy z tuńczykiem i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron ryżowy 1/2 szt
tuńczyk kawałki w oleju
Pieprz biały mielony Prymat
pieczarki 3 szt
natka pietruszki
cytryna
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron ryżowy z tuńczykiem i pieczarkami

Makaron ryzowy wkładamy do gorącej wody lekko osolonej na ok 10 min . Odcedzamy .Dodajemy tuńczyka w oliwie i razem wszystko mieszamy .Doprawiamy białym pieprzem.Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki cieniutkie .Dodajemy do makaronu solimy i kropimy cytryną .Ozdabiamy natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 18.10.2011 16:26
fajne
artur7 18.10.2011 15:42
mniam
iwa643 18.10.2011 07:30
Ozdabiamy natką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak